Κυριακή 29 Απριλίου 2007

3D Αναπαραστάση της Παλιάς Πόλης Ξάνθης

Bloggaroume περίπου 1 μήνα, εάν δεν κάνω λάθος, και παρότι λεγόμαστε Περίεργοι Ξανθιώτες δεν έχουμε δικαιολογήσει πλήρως τον τίτλο μας. Εάν βέβαια εξαιρέσουμε ότι είμαστε όλοι Ξανθιώτες. Για την Ξάνθη, την πόλη μας, δεν έχουμε πει ή γράψει τίποτα. Γιατί έγινε αυτό δεν ξέρω. Απλά έτυχε.

Οπότε σήμερα λέω να αναπληρώσω αυτό το κενό. Για το πόσο όμορφη είναι η πόλη της Ξάνθης δεν θα μιλήσουμε εμείς, άλλωστε δεν θα ήμασταν αντικειμενικοί, αλλά η τεχνολογία. Ναι καλά ακούσατε!
Στο παρακάτω site: www.67100.gr θα μπορέσετε να περιηγηθείτε στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης. Θα μπορέσετε να δείτε και πολλές φωτογραφίες από την Παλιά Πόλη.Τα λόγια από εμάς περιττεύουν.
Σας αφήνουμε να περιηγηθείτε στην τρισδιάστατη αναπαράσταση της Παλιάς Πόλης της Ξάνθης και ελπίζουμε να δώσουμε σε πολλούς το έναυσμα να επισκεφτούν και να βιώσουν την ομορφιά της Ξάνθης. Εμείς εδώ θα ήμαστε για να σας βοηθήσουμε, να σας ξεναγήσουμε αλλά να σας δώσουμε και περαιτέρω πληροφορίες για την όμορφη πόλη μας.

*Όταν πάτε στην 3D Αναπαράσταση θα χρειαστεί να κάνετε εγκατάσταση ανάλογα με το λειτουργικό σας τον CORTONA Vrml Client. Φαίνεται στο κάτω μέρος τις σελίδας. Ανάλογα με τον Browser που χρησιμοποιείται θα επιλέγει και επίσης αυτόματα η ανάλογη εγκατάσταση. Στη συνέχεια είστε έτοιμοι για την περιήγηση.

koutsou

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διόρθωσα το αρχικό post. Ελπίζω να σε βοήθησα! Και ευχαριστούμε για την επισήμανση.