Παρασκευή 13 Απριλίου 2007

Σεξουαλικοτητα - Τα περιοδικα την βοηθουν;

Πολλες φορες οταν καποιος θελει να δειξει οτι ειναι εμπειρος στο σεξ, λεει οτι ειχε πολλους ερωτικους συντροφους, η οτι χρησιμοποιησε την ταδε υπερτεχνικη για να κανει την ταδε σταση. Ομως ειναι στην πραγματικοτητα αυτα που κανουν καποιο καλυτερο στο σεξ; ...σχεδον οχι.
Η εμπειρια δεν μπορει να βιωθει μεσα απο την ποσοτητα,αλλα μεσα απο την ποιοτητα των επαφων. Καθε επαφη πρεπει να λαμβανεται ως κατι μοναδικο,και οποιος το εφαρμοζει αυτο ειναι και πραγματικα εμπειρος. Πολλες φορες ομως οι αντιληψεις που μας περνανε απο τα ΜΜΕ και απο τα ραδιο αρβυλα των φιλων μας,μας επηρεαζουν αρνητικα στο να χαρουμε το σεξ,και απλα το αναγαγουμε σε ενα αγωνα δρομου για επιδειξη των ικανοτητων μας.
Συμφωνα με τα περιοδικα, η πληρης γνωση του καμα σουτρα, η πολεμικη ετοιμοτητα του συντροφου μας ωστε να θελει παντα και παντου σεξ, η πληρης επιγνωση του σωματος και οι ακουραστες επιδοσεις τυπου Duracell ειναι αυτα που μετρανε. Ποσο ομως αυτο ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα;
Αν θελετε να χειριστειτε ηλεκτρονικο υπολογιστη,τοτε θα τα πατε αριστα. Αν ομως θελετε να ερθετε πιο κοντα στο σωμα και τις αναγκες του εκαστοτε συντροφου,τοτε θα αποτυχετε παταγωδως. Δυστυχως τα κουμπια RESET και RESTART δεν υπαρχουν στο σωμα των ανθρωπων,αλλα ουτε και το σημειο G ειναι συγκεκριμενα χιλιοστα αποσταση απο το ταδε σημειο. Καθε ανθρωπος ειναι μοναδικος και ετσι πρεπει να τον αντιμετωπιζουμε.
Πολυ σημαντικο κομματι ειναι και η προληψη και αντιμετωπιση των σεξουαλικων προβληματων που θα παρουσιαστουν.
Εμπειρος λοιπον ειναι ο ανοιχτος σε νεες προκλησεις, επικοινωνοντας με το συντροφο του, ξεροντας ποια προβληματα θα παρουσιαστουν και πως να αντιμετωπιστουν, και αυτος που εκφραζεται μεσα απο τον ερωτα του.

Θανος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.