Δευτέρα 9 Απριλίου 2007

Το iPod άγγιξε τα 100....

Η Apple την Δευτέρα ανακοίνωσε την 100μυριοστή πώληση iPod. Η συσκευή αυτή άρχισε να λανσάρετε το Νοέμβριο του 2001 και έγινε " η συσκευή ηλεκτρονικής μουσικής με τις πιο γρήγορες πωλήσεις στην ιστορία" όπως την χαρακτήρισε και η εταιρία. Το iTunes Store έχει μέχρι στιγμής πουλήσει πάνω από 2,5 δισεκατομμύρια τραγούδια, 50 εκατομμύρια τηλεοπτικές εκπομπές και πάνω από 1,3 εκατομμύρια ταινίες μέχρι στιγμής.

Η συσκευή έγινε αμέσως επιτυχία, από την πρώτη του κυκλοφορία το 2001, μαζί με το ηλεκτρονικό κατάστημα iTunes και μια αρκετά μεγάλη χωρητικότητα που έδινε την δυνατότητα στους χρήστες να κουβαλούν μαζί τους ένα μεγάλο αριθμό τραγουδιών.
Βέβαια με το καιρό βγήκαν αρκετά μοντέλα της συγκεκριμένης συσκευής, περισσότερα από 10, τα οποία περιελάμβαναν όλο και περισσότερες δυνατότητες με βάση τις απαιτήσεις των χρηστών.

"Για αυτό το ιστορικό επίτευγμα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους της μουσικής που έκαναν το iPod τόσο πετυχημένο," είπε ο διευθυντής Steve Jobs. "Το iPod βοήθησε εκατομμύρια ανθρώπους να αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον τους για την μουσική, και είμαστε χαρούμενοι που ήμαστε μέρος αυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: