Τετάρτη 4 Απριλίου 2007

Oceans 13



Κάθε φορά είναι όλα και περισσότεροι. Φέτος μαζί τους ο Andie Garcia ο οποίος δεν άντεξε φαίνεται να την "τρώει" και είπε να πάει με το μέρος τους. Όπως όλοι καταλάβατε μιλάμε για το Oceans 13 που τον ερχόμενο Ιούνιο θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Πληθώρα αστέρων και πάλι στην πολυαναμενόμενη ταινία. George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Ellen Barkin, Bernie Mac είναι μόνο λίγοι από αυτούς.

Ρεσιτάλ ερμηνείας δίνει ο Al Pacino, ο οποίος είναι ...ο κακός της ταινίας. O Pacino υποδύεται τον μισητό επιχειρηματία Willi Banks, ο οποίος μπαίνει στο στόχαστρο του Dani Ocean, όταν εξαπατά έναν φίλο του και τον κάνει να πάθει καρδιακή προσβολή. Αποφασίζει τότε να καταστρέψει το καζίνο του Al Pacino και φυσικά, χρειάζεται τη βοήθεια της συμμορίας του.

Η ταινία αναμένεται με αρκετό ενδιαφέρον αφού το πρώτα σχόλια που φτάνουν στα αυτιά μας είναι κολακευτικά και ίσως να είναι η καλύτερη από τις 2 προηγούμενες.
ο σενάριο είναι γεμάτο ανατροπές, σκηνές καταιγιστικής δράσης, αλλά και πολύ πολύ χιούμορ. Στην τρίτη και τελευταία ταινία με τη συμμορία των...δεκατριών, στόχος δεν είναι τα λεφτά, αλλά η εκδίκηση...Αφού η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο....

Δεν υπάρχουν σχόλια: