Δευτέρα 16 Απριλίου 2007

Superleague - Αναφορα


Έπειτα από αυτά που συνέβησαν και κάναμε να δούμε ελληνικό ματσάκι έναν μήνα, είχαμε επιστροφή χθες στα γήπεδα. Καλό το Τσάμπιο Λιγκτ και το Γουέφα αλλά νιώσαμε και λίγο γήπεδο από κοντά βρε παιδί μου.

Τι θα έχουμε να θυμόμαστε από την χθεσινή ημέρα:

-Την μαχητικότητα του ΑΙΓΑΛΕΩ για ένα ημίχρονο (τι το θελε το γρήγορο γκολ;) και την ανωτερότητα της (στον ελεύθερο μου χρόνο, την βλέπω Manchester) AEK με τα 5 γκολ.

-Την ματσάρα στην Τούμπα και την απίστευτη τριπλή ευκαιρία της ΞΑΝΘΗΣ με την διπλή απόκρουση του Φερνάντεζ στο 94 (μοιράστηκαν απλόχερα εμφράγματα.) Επίσης τα τσαλίμια των Τόργκελε και Κιντάνα που δωρίσαν σακούλες στους δόλιους αμυντικούς.

-Τα τραγελαφικά που συνέβησαν στην Καλαμαριά και την σκληρή δικαιοσύνη που πλήρωσε ο ΠΑΟ εχθές. (Χθες του έκλεψαν την νίκη, στον πρώτο γύρο την έκλεψε αυτός με τον ίδιο τρόπο.)

-Την κόκκινη που δέχτηκε ο Ριβάλντο στο φιλικό που παίχτηκε χθες στο Αλκαζάρ. (Φαίνεται πως βαρέθηκε να παίξει μπάλα και είπε να το ρίξει στην πυγμαχία.)

-Τον καλπασμό ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και ΟΦΗ που κυνηγάνε το ΟΥΕΦΑ και καθαρίζουν τα μάτς σιωπηλά και καθαρά. (Η γερμανική δύναμη στον πάγκο τους, Λίνεν και Μάουρερ, είναι εγγύηση για αυτές τις 2 ομάδες. Sehr gut!)

-Ίσως την καταδίκη υποβιβασμού που υπέγραψε ο πολύ καλός χθες ΗΡΑΚΛΗΣ μην μπορώντας να νικήσει την κάκιστη ΚΕΡΚΥΡΑ. (Αν δεν μπορείς να νικήσεις αυτή την Κέρκυρα, έχει αρκετά χωριά η Β’ εθνική. Κρίμα.)

Όπως θα έλεγε κι ο μεγάλος Κριστόφ Βαζέχα: Έτσι είνι πουντέσφερου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: