Δευτέρα 21 Μαΐου 2007

Βελτιώστε την Νυχτερινή σας Όραση

Στο παρακάτω βίντεο ο τύπος μας εξηγεί πως να βελτιώσουμε, φυσικά, την νυχτερινή μας όραση. Ισχυρίζεται πως ότι προτείνει είναι δοκιμασμένο και εφαρμοσμένο από ειδικές δυνάμεις, κομάντο κ.α.



Επειδή ίσως αρκετοί να μην καταλάβατε ας τα πάρουμε ένα- ένα.

  1. Προστατέψετε την νυχτερινή σας όραση. Χρειάζονται περίπου 30 λεπτά για το ανθρώπινο μάτι να συνηθίσει το σκοτάδι. Για αυτό μην κοιτάτε κατάματα μια πηγή φωτός.
  2. Χρησιμοποιείστε την περιφερειακή σας όραση. Προσπαθήστε να κοιτάτε κυκλικά και όχι απευθείας το αντικείμενο που σας απασχολεί. Δύσκολο αλλά η εξάσκηση κάνει θαύματα.
  3. Σκαράσισμα. Σκανάρουμε προσεχτικά τα πάντα γύρω μας.
  4. Προσέχουμε για κίνηση, σκιές και σχήματα και όχι για χρώματα.
  5. Πηγές φωτός. Άμα θες να δεις κάτι χρησιμοποίησε έα θαμπό φως και όχι ένα που θα σε τυφλώσει.
  6. Η τεχνική του πειρατή. Όταν κινούμαστε από το σκοτάδι στο φως και ξανά στο σκοτάδι καλό είναι να έχουμε το ένα μας μάτι κλειστό. Μας βοηθά να δαιτηρήσουμε την νυχτερινή μας όραση στο κλειστό μάτι.
  7. Η τεχνική του νίντζα. Όπως και σε άλλες τεχνικές έτσι και ο νίντζα κοιτάει αρκετά χαμηλά για να δει καλύτερα το περίγραμμα.
  8. Η τεχνική των ειδικών δυνάμεων. Πιέζουμε τα μάτια μας για 10 δευτερόλεπτα ή όσα χρειαστεί για να νιώσουμε το απόλυτο σκοτάδι. Η άσκηση αυτή είναι περισσότερη ψυχολογική. Μας δίνει την εντύπωση πως συνηθίσαμε το σκοτάδι.
  9. Η τεχνική των Σοβιετικών ειδικών δυνάμεων. Πριν βγούμε στο σκοτάδι τρώμε ένα κύβο ζάχαρης και τα φωτίζουμε με ένα κόκκινο φακό.
  10. Η hi-tec/lo-tec τεχνική. Πέρνουμε την κάμερα μας ή το κινητό μας( άλλωστε τώρα όλα έχουν κάμερα) και το βάζουμε στο picture mode. Βάλε την οθόνη πάνω στο ένα μάτι έχοντας και τα δύο ανοιχτά. Εστίασε σε αυτό που βλέπει το ανοιχτό μάτι. Θα είσαι ικανός να δεις πιο καθαρά.
koutsou

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αποκωδικοποίηση....: ψυχής, σιωπής, θρησκειών, μυθολογιών,.....
Σχηματοποίηση λόγου, κοσμογονία, θεογονία,....
URL : www.siopi.gr
Γεια.....