Σάββατο 26 Μαΐου 2007

Μαντλιν

Τοση δημοσιοτητα για ενα κοριτσι που απηχθη δεν θυμαμαι ξανα να εχω δει. Ισως κατι αναλογο θα γινοταν και για ενα παιδι απο βασιλικη οικογενεια...Ομως πραγματικα ειναι απιστευτο οτι ολη η ευρωπη ψαχνει την Μαντλιν.
Στον τριτο κοσμο καθε μερα χανονται πολλα παιδια,ειτε απο ελλειψη νερου,ειτε απο ελλειψη φαγητου, ειτε απο αφθονια οπλων στον περιγυρο τους. Παιδια στο ιρακ ζουν με τον φοβο βομβιστικης επιθεσης,παιδια στο νταρφουρ ζουνε με το φοβο οτι την επομενη ωρα δε θα ειναι εκει. Οι ανα τον κοσμο παιδεραστες πανε στην Ινδονησια να μαζεψουν παιδακια για να βγαλουν τις ορεξεις τους.ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΠΡΗΞΑΝΕ ΤΑ ΣΗΚΩΤΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΓΓΛΑΚΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ;

συγνωμη μαντλιν για τη συμπεριφορα μου αλλα ο κοσμος ηταν ετσι παντα. οι γονεις σου επρεπε να το ξερουν.επρεπε να ξερουν οτι μπορει να συμβει αυτο, και οτι μετα μπορει να τους εκμεταλλευονταν τον πονο γιατι απλα δεν ειχαν τιποτα αλλο να κανουν.

One death is a tragedy; a million is a statistic.



Καλη τυχη σε ολα τα παιδια που αντιμετωπιζουν απαγωγες και πολεμους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κοιταξε, καθε παιδακι ειναι ψυχουλα και δε φταιει η Μαντλιν που ειναι αγγλακι.
Οτι η κοινωνια μας ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ για τα παιδια το ξερουμε.
Το ζητημα ειναι πως υπαρχουν θεματα, στα οποια η κοινωνια πρεπει να φερει τους νομοθετες προ των ευθυνων τους.
Εχει σπασει η αλυσιδα που συνδεει την ανησυχια μας με το εργο των κυβερνησεων και με νυχια και με δοντια προσπαθουν να αποτρεψουν την επανασυνδεση της.
Γιατι, οπως και στην περιπτωση της Μαντλιν, it all comes down to one thing...money.