Πέμπτη 24 Μαΐου 2007

Lindelof και Cuse αναλογίζονται το μέλλον του Lost

Σε λιγότερο από 4 ώρες θα αρχίσει το τελευταίο διπλό επεισόδιο Lost. Οπότε όλοι είμαστε σε μια φάση "Lost" που δεν ξέρουμε τι ακριβώς να περιμένουμε από το τέλος της 3ης σεζόν, αφού όλη η προηγούμενη σεζόν μας προσιδίαζε για κάτι εκπληκτικό. Δεν το συζητάω για τα τελευταία 3 επεισόδια! Αυτή τη φάση που περνάμε την συνειδητοποίησαν και οι παραγωγοί Damon Lindelof και Carlton Cuse και παραχώρησαν συνέντευξη στο ABC News. Βέβαια ήταν πολύ προσεκτικοί στις δηλώσεις του και έτσι δεν τους ξέφυγε τίποτα συνταρακτικό. Έχουμε και λέμε τι είπαν:

  • Ότι οι συγγραφείς αλλά και οι παραγωγοί βλέπουν κάθε σεζόν σαν ένα βιβλίο.
  • Ότι μέχρι το τέλος της σειράς οι τηλεθεατές θα μάθουν εάν υπάρχει λογική εξήγηση για ότι συμβαίνει στο νησί ή θα είναι από άλλο πλανήτη! Βασικά αυτό έλειπε να τελείωνε η σειρά και να μην ξέραμε με τι είχαμε να κάνουμε. Βλακίες νομίζω έλεγαν γενικώς!
  • Ότι οι συζητήσεις που γίνονται στο internet έχουν προσφέρει αρκετά. Βλ΄πεουν καθημερινα forum και blog.
  • Ο Cuse σημείωσε πως το Lost δεν θα είχε κάνει επιτυχία στην προ- Internet εποχή.
  • Επίσης δεν σχολίασαν καθόλου καμιά θεωρία για να αφήσουν όπως είπαν τους θεατές να κάνουν τις δικές τους υποθέσεις.
  • Και εάν ο Damon Lindelof έμενε σε ένα νησί θα ήθελε να έχει μαζί του, τους: Lock, kate και Hurley. Ενώ ο Cuse θα ήθελε μαζί του, τους: Jack, Kate και Sawyer.
Περιμένοντας το επεισόδιο "Through the Looking Glass". Άλλωστε η νύχτα προβλέπετε πολύ μεγάλη. Α, ρε Lost ξενύχτηδες μας κατάντησες!

1 σχόλιο:

aniaris είπε...

sayid και sawyer για μενα στο νησί!μου είναι πραγματικά δυσκολο να περιμένω την επομενη σεζον.