Δευτέρα 7 Μαΐου 2007

Lost μέχρι το 2010

Μπορεί να μένουν άλλα 3 επεισόδια μέχρι το τέλος αυτής της season αλλά οι παραγωγοί και το κανάλι ήδη αποφάσισαν για το μέλλον της σειράς. Η απόφαση: Lost(χαμένοι και εμείς) μέχρι το 2010(άλλες 3 season ακόμα) όπου θα δοθούν και οι απαντήσεις.
Σε μια σπάνια κίνηση το κανάλι συμφώνησε από τώρα το τέλος της σειράς έτσι ώστε οι σεναριογράφοι να μπορέσουν να βάλουν σε μια τάξη το σενάριο, ξέροντας ακριβώς πότε θα τελειώσει η σειρά. Βέβαια θα έχουμε μικρές season των 16 επεισοδίων και που θα ξεκινάνε Φεβρουάριο και θα τελειώνουν το Μάιο, έτσι ώστε να αποφύγουν τα μεγάλα διαλείμματα. Ακολουθούν τη πετυχημένη συνταγή του 24!
Οι μικρές αυτές season θα βοηθήσουν ώστε να έχουμε πιο στενά δομημένες season χωρίς τα γνωστά επεισόδια filler. Όπως είπε και ο Lindelof: "Δεν θα πρέπει να κάνουμε επεισόδια στα οποία οι χαρακτήρες θα κάθονται στη παραλία και θα αναρωτιούνται τι θα συμβεί μετά."

koutsou

5 σχόλια:

Petros είπε...

San megalos fan tis seiras (kathe pempti proi exei download :P) exo na po oti me apogoiteuei kapos i apofasi.Ilpiza na teleiosei stis 5 kathos nomizo oti tha ksexeilosei kapos..To allo megalo provlima an isxysei auto pou les einai poios perimenei apo tora pou the teleiosei auti i sezon mexri to fevrouario...Den einai 24 me autoteleis sezon exei mia synexeia..toso megales pauseis to skotonoune!

Ανώνυμος είπε...

Για αυτό που λες για το 24 έχεις δίκαιο. Έχει κάποια σειρά το Lost που ίσως το σκοτώσει. Αλλά είτε 5 σεζόν είτε 6 τα επεισόδια στο νούμερο θα είναι ίδια. 5 σεζόν: 24 επεισόδια χ 2 =48 επεισόδια.
6 σεζόν: 16 χ 3 = 48 επεισόδια. Οπότε για να ξεχειλώσει δεν φοβάμαι. Και μια ερώτηση: εκτός από Lost μήπως βλέπεις και heroes; Εγώ πάλι ναι. Είναι απίστευτη σειρά.

Petros είπε...

heroes den exo arxisei akoma...tha to kano kapoia stigmi na kao kai me auto ligo. Namaste!

ilektrojohn είπε...

Το heroes ειναι κορυφη !! Εκει δε θα ακολουθησουν παντως την συνταγη Lost, αφου εχουν ανακοινωσει οτι δε θα μενουν ερωτηματα για εποενες season . Θα ειναι κατα καποιο τροπο αυτοτελεις.



Ασχετο : Πως και απο το planet shmmy ?

Ανώνυμος είπε...

ilektrojohn:είμαστε και εμείς πολυτεχνίτες, βέβαια όχι ηλεκτρολόγοι. Το planet shmmy το είδα από τον πέτρο(πιο πάνω comment). Δεν θα έπρεπε κανονικά να είμαστε στο planet shmmy αλλά το βάλαμε.