Δευτέρα 21 Μαΐου 2007

Service Pack 1 Για Vista

Όλοι θέλαμε να νομίζουμε αυτό που μας υποσχόταν εδώ και καιρό η Microsoft. Ότι δηλαδή το νέο λογισμικό της, Vista το όνομα του, θα ήταν το καλύτερο λογισμικό σε όλους τους τομείς. Δεν θα υπήρχαν ανάγκες για Service Pack και τέτοια. Και ο σοφός λαός μας λέει: "Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία" και εμείς ελπίζαμε. Βγήκε το καινούργιο λογισμικό με πολλές καθυστερήσεις και μαζί του βγήκαν και τα προβλήματα. Εδώ θα διαβάσετε για αυτά. Τραγικό αποτέλεσμα: Η κυκλοφορία, κιόλας, του 1ου Service Pack.

Φήμες αναφέρουν την κυκλοφορία του Service Pack με την ονομασία Windows Build 6001 Service Pack 1, v113. Η πιο σημαντική αναβάθμιση θα είναι αυτή του PatchGuard API. Ας ελπίσουμε να είναι το πρώτο και το τελευταίο upgrade που θα χρειαστεί να κάνουμε.

koutsou

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ποιός έβαλε τα vista, ή ακόμα ακόμα ποιός ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ να βάλει τα vista για να τον νοιάζει το service pack?
Ας ασχοληθούμε με τίποτα πιο σοβαρό από την τελευταία αηδία που ξέρασε η microsoft.

Linda είπε...

Όπως είχα γράψει σε προηγούμενο ποστ, ενώ θα πάρω σε ένα δυο μήνες νέο λατρεμένο μηχάνημα, τα vista θα τα έβαζα μετά από το Service pack 1 το οποίο είχε ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορούσε (2 μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία των windows)...Τώρα λέω εαν δεν περάσουν και 1-2 χρόνια εφαρμογής ώστε να είναι και τα προγράμματα συμβατά....

Ανώνυμος είπε...

:-)

Γεια σας Ξανθιώτες!!!

.savas.

(από την Ξάνθη και υπάλληλος της Microsoft :-)