Πέμπτη 7 Ιουνίου 2007

Προκλητική φωτογραφία από πρακτορείο της Τουρκίας!!!

Βρήκα ένα άρθρο πριν από μερικές μέρες που πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ προκλητικό για την Ελλάδα και όχι μόνο... πόσο ακόμη θα προκαλέσουν;


Προκλητικότατη φωτογραφία ειδησεογραφικού πρακτορείου της Τουρκίας εμφανίζει την Θράκη ως επικράτεια της Τουρκίας. Μετά και από τα όσα διαδραματίσθηκαν την Κυριακή στο Ωραίο με την «τουρκική προπαγάνδα σε πρώτη θέση» σήμερα έχουμε να σας αποκαλύψουμε μια άλλη μεγάλη πρόκληση των γειτόνων μας που βέβαια και αυτήν την «νομιμοποιούν» Θρακιώτες εκδότες.

Είναι πραγματικά προκλητικό να βλέπει κανείς το σήμα της ιστοσελίδας του ειδησεογραφικού πρακτορείου TrakyaHaberNet το οποίο δείχνει την Τουρκία να έχει προσαρτήσει την Ελληνική Θράκη την ανατολική Μακεδονία πιο κάτω από την Θεσσαλονίκη, τα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη, την Κύπρο και το βόρειο Ιράκ!!!

Η φράση Mizak-i Milli αναφέρεται στον «Εθνικό Όρχο», ο οποίος είναι ουσιαστικά και η τελευταία γραμμή υποχώρησης των Νεότουρκων. Και φυσικά η αποκορύφωση της πρόκλησης είναι η εμφάνιση στην τουρκική ηλεκτρονική ιστοσελίδα της σημαίας της υποτιθέμενης ανεξάρτητης δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης, που υποτίθεται ότι ιδρύθηκε το 1913 και «έζησε» για μερικές εβδομάδες χωρίς ποτέ να την αναγνωρίσει κανείς.

Η σημαία αυτή χρησιμοποιείται κατά κόρον από την τουρκική προπαγάνδα, μαζί με την παράσταση της προσάρτησης της βόρειας Ελλάδας και του Αιγαίου μέχρι την Κρήτη!!! Το σημαντικό στην όλη υπόθεση είναι ότι στην τουρκική αυτή ηλεκτρονική ιστοσελίδα, εμφανίζονται ως συνεργάτες και εκδότες από την Θράκη, την Ελληνική Θράκη καθώς και δημοσιογράφοι που φιλοξενούνται μάλιστα συχνά πυκνά και στα Αθηναϊκά κανάλια μιλώντας σαν ειδήμονες για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις!!!


πηγή: ixanthi.gr
GP

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα πού είναι οι προχωρημένοι
Τούρκοι καλλιτέχνες
που αυνανίζονται με την
τουρκική σημαία...

βασίλης είπε...

Παιδιά η Τουρκία την έχει άσχημα στα ανατολικά της . Έχουν αρχίσει οι πολεμικές επιχειρήσεις, Κυκλοφορούν χάρτες στην Αμερική και στην Ευρώπη που δείχνουν ένα μεγάλο κομμάτι της να λέγεται Κουρδιστάν. ΄Αμυνα κάνει, προσπαθεί να δείξει τα δόντια της. Δεν πρέπει να τσιμπήσουμε εμείς. Εσείς οι Ξανθιώτες έχετε μεγαλύτερη ευαισθησία, έχω μείνει κι εγώ μικρός στην Καβάλα και σας ξέρω, αλλά ψυχραιμία. Στην Ε.Ε. που είμαστε δεν μπορούν να μας πειράξουν ποτέ. Ίσως ψάχνουν αφορμές για να εκβιάζουν. Το θέμα που τους καίει είναι οι Κούρδοι και το Ιράκ.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά τα λες Βασίλη. Αλλά τα κόλπα που παίζονται γενικώς είναι πολύ μεγάλα και ποτέ δεν ξέρεις!