Παρασκευή 15 Ιουνίου 2007

Tennis ευθυνων


Τελικα ποιος φταιει για την κατασταση των πραγματων στην Ελλαδα; Ο πολιτικος,ή ο πολίτης;
--Ο πολιτικος ειναι αυτος που φτιαχνει τους νομους
--Ο πολιτης ειναι αυτος που ψηφιζει τους πολιτικους.
Αρα ο πολιτης φτιαχνει τους νομους...ετσι δεν ειναι;

Η κατασταση στα κτιρια των δημοσιων σχολειων της χωρας δεν ειναι και η καλυτερη. Οταν ο μαθητης λερωνει το θρανιο του,φταιει ο μαθητης που το εκανε,ή φταίει ο καθηγητης που δεν τον μαλωνει;

Το περιβαλλον νοσει. Ο Ελληνας πολιτης ειναι αυτος που δηλωνει ευαισθητοποιημενος μεσα απο το παραθυρο του αυτοκινητου του(!),πατωντας επειδεικτικα το γκάζι. Φταίει ο πολίτης ή ο πολιτικός που τον αφήνει;
Οσο και να βριζουμε τους πολιτικους μας,ειναι σαν να βριζουμε τους εαυτούς μας. Η βουλη των 300 δεν εχει ρομποτ,ουτε εξωγήινους. Ειναι η ελληνικη κοινωνια σε μικρογραφία.

Θανος

2 σχόλια:

blogger είπε...

Γεια σας παιδιά.
Συγνώμη που σχολιάζω σε άσχετο post, αλλά σας προσκαλώ να επισκεφθείτε το blog μου και παρακολουθείστε την ετικέτα "Περιβάλλον" για να δείτε τι συμβαίνει με την διαχείριση στερεών αποβλήτων στην Ξάνθη αλλά και σε όλη την περιφέρεια Α.Μ.Θ.
Αν γνωρίζετε και άλλους Ξανθιώτες bloggers, παρακαλώ ενημερώστε τους.
Γίνεται προσπάθεια να μας φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων στην Ξάνθη.

βασίλης είπε...

Φταίνε οι πολιτικοί. Γιατί δεν εκπαιδεύουν τον κόσμο. Γιατί δεν έχουμε παιδεία. Γιατί τον θέλουν να τον σέρνουν από τη μύτη. Θα δεις νέες περιοχές κομμένες σε οικόπεδα (αυθαίρετα) και δεν χωράνε δύο αυτοκίνητα. Ο κόσμος ψηφίζει και οι πολιτικοί βολεύονται στη δημοκρατία. Κάνουν ρουσφέτια για να μη χάσουν ψήφια. Υπάρχει μια σοφή παροιμία. Λέει. "Το παιδί σου, το σκυλί σου όπως το μάθεις¨.