Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2007

Dangerous Liaisons


Το σχεδον 250 χρονων θεατρικο εργο εγινε ταινια 4 φορες συνολικα.Ο γραφων εχει παρακολουθησει μονο 2 απο αυτες τις ταινιες, μια η παρουσα και η αλλη το Cruel Intentions, προτιμωντας περισσοτερο την παρουσα.

2 πλουσιοι παιζουν σαν μαριονετες ολους τους ανθρωπους που εχουν γυρω τους, μονο για να ικανοποιησουν τα βιτσια και να χαρουν με τη δυστυχια των αλλων. Ο ενας απο αυτους δεν το αντεχει και η αλλη τελικα το πληρωνει. Ηθικο διδαγμα: Η πολυ κακια δεν κανει καλο.Ειναι αρρωστια.

Αν θα επρεπε να βγαλουμε ολα τα μαχαιρια απο τα πισωμαχαιρωματα σε αυτην την ταινια θα φτιαχναμε ενα πληρες σερβιτσιο. Η προδοσια και η κακομεταχειριση ειναι στο καθημερινο μενου των πρωταγωνιστων, ενω ολοι οι υπολοιποι φαινονται τελειως αθωοι σε αυτο το παρανοικο παιχνιδι. Οντας πλουσιοι, δεν εχουν με τιποτα αλλο να ασχοληθουν παρα με την Οπερα, την ξιφασκια το κεντημα και το ποιον θα παντρευτουν για να εχουν λεφτα και τα δισεγγονα τους. Προφανως ολα αυτα καποια στιγμη καταντουν βαρετα και γιαυτο αποφασιζουν να παιξουν και με τις ζωες των αλλων. Φτανει ομως η στιγμη που ολα αυτα θα τους γυρισουν σαν μπουμερανγκ και θα το πληρωσουν ακριβα.

Η ταινια ειναι αριστουργημα και αξιζει να την παρακολουθησετε.

Προσωπικη βαθμολογια 9/10

http://www.imdb.com/title/tt0094947/


Θανος

Δεν υπάρχουν σχόλια: