Τρίτη 17 Απριλίου 2007

Ο πικραμενος φοιτητης βρισκει τροπο να ξεσπαει - Περιστατικο στη Βιρτζινια


Αληθεια, γιατι βλεπουμε στις ταινιες ολο υπερευτυχισμενους αμερικανους και λοιπους να σπουδαζουν στα πανεπιστημια, ενω στην πραγματικοτητα γινονται αιματοχυσιες σε αυτα σχεδον καθε δυο χρονια(θυμηθειτε το Κολουμπαιν); Τι ειναι αυτο που οδηγει σε τετοια περιστατικα;
Σκεφτειτε τον εαυτο σας να ειναι στη θεση ενος ασιατη που σπουδαζει στο Πανεπιστημιο της Βιρτζινια. Θα δυσκολευεται επειδη βρισκεται σε ξενη χωρα, ισως πεφτει θυμα ρατσισμου, ισως αργοτερα κλειστει στον εαυτο του, με οδυνηρες καμια φορα συνεπειες. Προφανως το συγκεκριμενο παιδι ηθελε να αυτοκτονησει. Δεν αντεχε αλλο τη ζωη εκει. Ομως θελησε να το κανει,αφου εκδικηθει και πολλους συμμαθητες του,παιρνοντας τους μαζι του στον Αδη! Ισως αυτοι οι συμμαθητες να ηταν που δεν του δινανε σημασια οταν αυτος τους μιλουσε, ισως να ητανε οι ιδιοι που τον κοροιδεψαν για μια επιλογη του. Σε καθε περιπτωση, αυτος αποφασισε να τους εκδικηθει με το χειροτερο τροπο.
Αν η οπλοκατοχη δεν επιτρεποταν στην Αμερικη,ισως τωρα απλα να τους ειχε εκδικηθει βαζοντας καρφιτσες στην καρεκλα τους,η κανοντας τους καποιο αλλο κακο αστειο. Σε καμια περιπτωση ομως δε θα τους ειχε σκοτωσει. Το ερωτημα ειναι : Ειναι αναγκαιο η οπλοκατοχη να επιτρεπεται για να νιωθουν ασφαλεις καποιοι πολιτες, χανοντας ομως αλλους σε τετοιου ειδους αιματοκυλισματα;
Η ολιγωρια των αστυνομικων της πανεπιστημιουπολης, ηταν καθοριστικη. Το πρωτο περιστατικο ειχε 2 πυροβολισμους, και δυο ωρες μετα εγινε το μεγαλο μακελειο μεσα στην ταξη. Η δικαιολογια ηταν οτι οι αστυνομικοι,ενω ακουσαν τους πρωτους 2 πυροβολισμους, δεν δωσανε ιδιαιτερη σημασια επειδη νομιζαν οτι ηταν μεμονωμενο περιστατικο και ο δραστης ειχε φυγει!!!!!Δηλαδη καθε μερα μπορει να πυροβολαει καποιος εκει,και αυτοι να λενε "ακουσαμε 3 πυροβολισμους αλλα επειδη ηταν βραδυ δε δωσαμε σημασια!!!"
Απο μικρος φοβομουνα τον τζακ τον αντεροβγαλτη, τον μανιακο με το πριονι. Τωρα δηλαδη θα φοβαμαι να παω σε αμερικανικο πανεπιστημιο;;(στατιστικα περισσοτεροι πεθαινουν εκει παρα απο το πριονι.)

Δεν προκειται ποτε να ξαναπαραπονεθω αν ειναι ανοργανωτη η σχολη μου. Τουλαχιστον ξερω οτι το βραδυ θα παω σπιτι.

Θανος

3 σχόλια:

penguin_witch είπε...

Μην το δένεις κόμπο. πρίν απο καμμια δεκαπενταριά χρόια ανάλογο περιστατικό έγινε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.
Κάτι λέει πάντως για το θέμα της οπλοκατοχής και αυτό πάντως.

Griz είπε...

Στην Ελλάδα μπορεί να γίνει μία φορά στα πολλά χρόνια, στην Αμερική είναι συνηθισμένο σε τραγικό βαθμό!.. Εφόσον η οπλοκατοχή επιτρέπεται αυτό θα γίνεται για πολύ καιρό ακόμα.. και δε θα λυθεί με περισσότερους φύλακες στην πόρτα ούτε η παιδεία(μόνο) θα διορθώσει την κατάσταση..

Ανώνυμος είπε...

Αν δε γνωριζετε τι εστι MK Ultra, διαβαστε το στη Wikipedia και μαθετε γιατι ολοι αυτοι οι ανθρωπακοι κανουν αυτο που κανουν και μετα ολως τυχαιως αυτοκτονουν.
Και δεν ειναι τυχαιο οτι λιγες μερες μετα το μακελειο στο πανεπιστημιο γινεται ακριβως το ιδιο στη NASA.
Αν νομιζετε οτι ειναι απλα θεωριες συνομωσιας, διαβαστε λιγο τους νομος που περνουν στην Αμερικη και τις κινησεις που γινονται ωστε ενα εθνος με τα χερια μες στο αιμα να θελει να παρει τα οπλα οχι βεβαια απο τον περηφανο στρατο του,γιατι καθε χουντα τον χρειαζεται, αλλα απο τους απλους πολιτες που θα θελησουν να αντισταθουν σε αυτο που συμβαινει.
Να προστατευεται μονο ο πολιτικος και ο διαπλεκομενος πλουσιος και ο απλος πολιτης αντε γεια.
Ειμαι εναντια στην οπλοκατοχη στο συνολο της.Καταργηστε τα πυρηνικα, σταματηστε να αιματοκυλιζετε την υφηλιο και μετα μπορειτε να κοπτεστε και για το κακο που κανουν τα οπλα(σωωωπα...)