Πέμπτη 3 Μαΐου 2007

Τελευταία στιγμή στο.... eBay

Το site www.lastminute-auction.com δίνει ένα νέο τόνο στο κυνήγι προσφορών στο eBay. Ψάχνει ανά πάσα στιγμή όλες τις δημοπρασίες που τηρούν 2 πολύ απλά κριτήρια:
  1. Η δημοπρασία να τελειώνει σε μία ώρα.
  2. Η τιμή της να είναι 1 δολάριο ή και λιγότερο.
Βέβαια για να λέμε και την αλήθεια δεν είναι όλα τα προϊόντα κάτω του 1 δολαρίου. Εάν(δεν ξέρω με ποια κριτήρια) πιστεύει πως υπάρχει κάποια πολύ καλή προσφορά την εμφανίζει. Για αυτό μην τρέξετε να πάρετε αμάξι με 1 δολάριο, δεν θα βρείτε!
Επάνω δεξιά στο site πατώντας την ανάλογη χώρα θα σας βγάλει και προσφορές από τα αντίστοιχα eBay. Εάν π.χ. πατήσετε την αγγλική σημαιούλα, θα σας βγάλει προϊόντα και προσφορές από το αγγλικό eBay.co.uk. Δηλαδή με άλλα λόγια είναι πλήρες και δεν περιλαμβάνει μόνο το δολάριο.
Επίσης στα δεξιά χωρίζει όλα τα προϊόντα σε υποκατηγορίες. Δεν θέλει πολύ χρόνο για να βρεις τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν.
Απλώς προσέξτε επειδή αυτό το site δεν το βλέπετε μόνο εσείς και επειδή μιλάμε πάντα για τα τελευταία λεπτά οι προσφορές μπορούν να γίνουν από την μια στιγμή στην άλλη. Οπότε θέλει συνέχεια το χέρι στο F5.
Καλές δημοπρασίες!

koutsou

Δεν υπάρχουν σχόλια: