Πέμπτη 3 Μαΐου 2007

Όλα είναι μεγαλύτερα στους κινηματογράφους IMAX....

....ακόμα και το στήθος της Emma Watson! Όταν πας στο IMAX περιμένεις, σαν σύνολο, να δεις κάτι καλύτερο και να το απολαύσεις περισσότερο. Ίσως και εάν αυτό συνεπάγεται μεγαλύτερο στήθος!
Δείτε τη φωτογραφία δεξιά και παρατηρείστε τη διαφορά στήθους ανάμεσα στις 2 φωτογραφίες. Απίστευτο και όμως αληθινό! Είναι τα επίσημα πόστερ για την νέα ταινία του Harry Potter and the Order of the Phoenix.
Τώρα γιατί να μεγαλώσει το στήθος της Emma στο πόστερ η Warner Bros κανείς δεν ξέρει. Και να ήταν μόνο αυτό! Ακόμα και τα μαλλιά της είναι διαφορετικά. Στο πόστερ για τα IMAX είναι πιο αέρινα πιο φουντωτά! Τι να πει κανείς; Πως άραγε σκέφτονται στο marketing;

koutsou

6 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Προσπαθουν να προωθησουν τις IMAX αιθουσες που ειναι σαφως καλυτερες απο τις κλασικες...

Linda είπε...

.....Ίσως να γελάσετε αλλά τι ακριβώς είναι το IMAX;

Ανώνυμος είπε...

ΙΜΑΧ είναι άλλης τεχνολογίας κινηματογράφοι. Η ουσιαστική διαφορά έγκειται στην οθόνη του κινηματογράφου. Εάν έχεις πάει στο πλανητάριο Θεσσαλονίκης η οθόνη είναι IMAX. Μεγαλύτερη οθόνη και τις περισσότερες φορές καμπυλωτή. Πιάνει αριστερά-δεξιά αλλά και πάνω από το κεφάλι σου, για μεγαλύτερη κινηματογραφική απόλαυση. Στο πλανητάριο π.χ. σου δίνει πιο πολύ την αίσθηση ότι είσαι μέσα στο σύμπαν. Σε κάποιες χώρες υπάρχουν και κινηματογράφοι IMAX 3D. Φοράς ειδκά γυαλιά και απολαμβάνεις την ταινία τρισδιάστατα. Ακόμα καλύτερη αίσθηση. Απλώς είναι αρκετά λίγοι αυτοί οι κινηματογράφοι. Στην Ελλάδα δεν πρέπει να έχει, και δεν βγαίνουν όλες οι ταινίες σε ΙΜΑΧ(είτε 2D είτε 3D).Εγώ έχω δει 3D ταινία σε IMAX αλλά στην Αγγλία.Εάν τύχει και σας δοθεί η ευκαιρία στο μέλλον μην την χάσετε. Ειδικά το 3D σου δίνει τελείως διαφορετική αίσθηση. Η απόλαυση της ταινίας είναι μέγιστη.

Erisadesu είπε...

γιατί να γράψει κάτι τέτοιο για το στήθος της;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως για να το διαβάσεις εσυ; :-)

Linda είπε...

Thanks koutsou!