Σάββατο 5 Μαΐου 2007

Το Indiana Jones 4 περιλαμβάνει Sean Connery

Ύστερα από μήνες υποθέσεων, για όλους τους φαν τις σειράς ταινιών Indiana Jones, μέσα σε αυτούς και εγώ, ο George Lucas αποκάλυψε πως ο ρόλος του Sean Connery ως πατέρας του Indiana Jones περιλαμβάνεται στη νέα ταινία.
Για την ακρίβεια δήλωσε: "Έχουμε γράψει ένα σενάριο με αυτόν μέσα."
Τώρα ποιο είναι το μυστικό της υπόθεσης: ότι ο Sean Connery δεν έχει υπογράψει ακόμα!
Στη συνέντευξη που έδωσε ο George Lucas στο Reuters είπε και το εξής: "Ότι εάν δεν υπογράψει θα χρειαστεί να κάνω μια αναδιαμόρφωση στο σενάριο."
Προσωπικά θέλω να υπογράψει για δύο λόγους. Γιατί μου αρέσει ο Sean Connery σαν ηθοποιός και πόσο μάλιστα σαν πατέρας του Indiana. Και έπειτα έχει να κάνει με το σενάριο. Ένα σενάριο που έχει δουλευτεί αρκετό καιρό, με αυτό το ρόλο μέσα, προφανώς θα είναι καλύτερο από το αναδιαμορφωμένο. Άλλωστε πότε να γίνει η αναδιαμόρφωση; Σε 1 μήνα ξεκινάνε τα γυρίσματα.
Μια θερμή παράκληση από εμένα: Sean Connery παίξε στη ταινία!!!!

koutsou

3 σχόλια:

Griz είπε...

Άμα τον παρακαλέσω κι εγώ λες να γίνει κάτι? :Pp
Μακάρι!!

Petros είπε...

Σε 1 μηνα ε? Ωραια το περιμενα χρονια αυτο!Σιγουρα μετραει πολυ ο Σκωτσέζος στο ρόλο του πατέρα..στην τριτη ταινια τα έσπαγε!Το ενδιαφέρον ειναι να δούμε τον γερομπισμπικη τον Ford πως θα τα καταφέρει...θα μου πεις δε μασαει..εδω έκανε τον πρόεδρο της Αμερικής να πλακώνει στο ξύλο Ρωσο τρομοκράτη( αθαντη αμερικανικη προπαγανδα)

Ανώνυμος είπε...

Πάντως εάν γίνει η ταινία έτσι όπως την θέλει ο George Lucas και με αυτούς που θέλει θα δούμε κάτι πολύ καλό νομίζω! Το σενάριο έχει περάσει από πολλά κοψίματα μέχρι να γίνει έτσι όπως το θέλει ο Lucas. Για αυτό άργησε. Ας ελπίσουμε!