Τρίτη 22 Μαΐου 2007

Φιλανθρωπία της Microsoft Μέσα από Εμάς

Πολύ ίσως να έχετε προσέξει το σηματάκι δίπλα από κάποια ονόματα στο msn σας. Να πω την αλήθεια εγώ μόνο σε ένα το έχω προσέξει από τις περίπου 30 επαφές που έχω. Αυτό θα πρέπει να αλλάξει. Θα καταλάβετε το γιατί αφού διαβάσετε όλο το άρθρο.

Είναι η τελευταίος τρόπος της Microsoft στην δωρεά σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Και πιο το "κόλπο"; Ότι βέβαια βάζει και εσένα στο παιχνίδι. Οποιοσδήποτε έχει το Windows Live Messenger μπορεί να προσφέρει μέσω της Microsoft λεφτά σε έναν από τους 10 οργανισμούς χωρίς κανένα κόστος. Τα προσφέρει η Microsoft για σας. Μπερδευτήκατε τώρα ε; Ας τα πάρουμε με την σειρά.

Αυτό που χρειάζεται σε πρώτο στάδιο είναι να έχουμε το Windows Live Messenger Version 8.1 εγκατεστημένο. Στη συνέχεια ακολουθούμε τα εξής απλά βήματα:
  1. Ανοίγουμε το Windows Live Messenger Version 8.1
  2. Πατήστε το βελάκι δίπλα από το όνομα σας και επιλέξτε Options.
  3. Δίπλα από το όνομα σας βάλτε όποιον από τους παρακάτω κωδικούς θέλετε, μαζί με το βελάκι.

4. Επομένως το μόνο που μένει να κάνετε μετά είναι να επιβεβαιωθείτε πως το κάνατε σωστά. Το όνομα σας θα πρέπει να είναι κάπως έτσι:
Μετά από αυτά η Microsoft θα αναλάβει την διανομή των δωρεών στους οργανισμούς. Κάθε φορά που μπαίνετε και ξεκινάτε μια συνομιλία ο οργανισμός σας θα πάρει την δωρεά. Κατά την γνώμη μου είναι μια πολύ καλή κίνηση της Microsoft αφού του msn είναι ένα πρόγραμμα που το χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι στις καθημερινές μας συνομιλίες και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι απλά να βάλεις το ανάλογο κωδικό δίπλα από το όνομα σου.

koutsou

4 σχόλια:

Griz είπε...

σοβαρά ισχύει κάτι τέτοιο?
αν είναι να κατεβάσω τότε αυτή την έκδοση..
γιατί δε δίνει δωρεά με το που μπεις απευθείας και πρέπει να βάλεις κωδικό?

Ανώνυμος είπε...

Επειδή οι οργανισμοί που μπορείς να προσφέρεις είναι αρκετοί. Σου δίνει δηλαδή το δικαίωμα εάν θες να συνεισφέρεις και όπου θες εσύ.

Ανώνυμος είπε...

και αν δωσουν απευθειας δωρεα θα κηρυξει πτωχευση η msn,πονταρουν στο οτι θα το βαλουν λιγοι..

Linda είπε...

....και να συμπληρώσω ότι μπορείς να βάλεις περισσότερα από ένα ιδρύματα-οργανισμούς ( το ένα δίπλα στο άλλο απλά με space ανάμεσα τους)