Τρίτη 5 Ιουνίου 2007

Zune αλλά ακόμα να το δουν....


Ποιοι; Εμείς εδώ πέρα από τον ατλαντικό! Η, ας πούμε, προγραμματισμένη κυκλοφορία του νέου mp3 player Zune της Microsoft λεγόταν ότι θα κυκλοφορούσε λίγο πριν τις χριστουγεννιάτικες αγορές. Έλα όμως που τελικά αποφάσισε και είπε ο Steve Ballmer: "Κάποια στιγμή μέσα στο 2008 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη".

Δεν μπορώ να καταλάβω την αργοπορία αυτή από την στιγμή που στην Αμερική κυκλοφορεί κανονικά. ΤΟ 2 πράγματα που μπορώ να φανταστώ είναι: 1. ότι ίσως έχεις να κάνει με την τιμή. Πιθανόν να περιμένουν να πέσει η τιμή του για να το κάνουν και πιο προσιτό στους Ευρωπαίους και 2. ότι επειδή εμείς οι Ευρωπαίοι είμαστε κάπως πιο δύσκολοι αγοραστές, δεν είμαστε σαν τα Αμερικανάκια, περιμένουν να διορθώσουν κάποια ψιλοπροβλήματα(που έχουν αναφερθεί) και μετά να το πλασάρουν στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Ότι και εάν ισχυέι δεν δικαιολογείται η Microsoft.

Α, και να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι οι πωλήσεις Zune στην Αμερική αγγίζουν το 1 εκατομμύριο.

2 σχόλια:

ανεστης είπε...

Σιγά τη μαμακία. Το αγόρασα στο Dubai πριν απο 6 μήνες. Το software του είναι κακό (και μόνο με το δικό του συχγρονίζει), δεν λειτουργεί σαν αποθηκευτικός δίσκος (μόνο με patch), η διάρκεια μπαταρίας είναι χάλια.
http://anebala.blogspot.com/2007/02/microsoft-zune.html

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται τελικά για παρεξήγηση καθώς ο CEO της Microsoft, Steve Ballmer, δεν ανακοίνωσε τίποτα περισσότερο από αυτά που ξέραμε.

Οι συντάκτες της Γερμανικής ιστοσελίδας που πήρε την συνέντευξη απλά έβγαλαν μερικά δικά τους συμπεράσματα.

Και αυτά που ξέραμε ήδη είναι πως πιθανόν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το Φθινόπωρο του 2007.

http://www.zune-online.com/news/zune/no-zune-in-europe-we-got-it-wrong.html